چهارشنبه ۲۰ تیر ۱۳۸۶ - ۱۹:۱۷
۰ نفر

همشهری آنلاین: برخی از انواع شکلات که غنی از آنتی‌اکسیدان‌هایی به نام فلاوونوئیدها هستند، برای سلامتی قلب مفیدند.

اما همه انواع شکلات مشابه نیستند، و مصرف زیاد شکلات می‌تواند منافع آن را خنثی کند.

این نکات را در انتخاب شکلات در نظر بگیرید:

  • شکلات تلخ یا تیره بیش از سایر شکلات‌ها حاوی فلاوونوئیدها است، بنابراین شکلات تلخ را به جای شکلات شیری انتخاب کنید.
  • شکلات حاوی چربی است و چربی‌های آن از هر دو نوع اشباع‌شده (ناسالم) و اشباع‌شده (سالم) است. بنابراین شکلات تنها در مقادیر کم مصرف کرد.
  • شکلات‌های پردازش‌شده میزان بالاتری از چربی و مقدار کمتری فلاوونوئید دارد، بنابراین انواع فراورده‌های شکلاتی پرشده با کارامل، مغزهای خوراکی و نوقا و سایر مواد پرکننده چاق کننده خودداری کنید.


HealthDay News,11 July, 2007

کد خبر 26372

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز