حادثه > خارجی
- همشهری آنلاین:
گروهی از جراحان در کلمبو امروز جمعه با جراحی هجده میخ را از بدن یک خانم خدمتکار سریلانکایی در آوردند.
به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از خبرگزاری آلمان، سخنگوی بیمارستانی که این زن در آن بستری است گفت : جراحان نتوانستند شش میخ دیگر را از بدن این زن نگون بخت درآورند؛ زیرا در آن صورت ممکن بود وی جان خود را از دست بدهد.
آریاواتی فقط پنج ماه به عنوان خدمتکار در عربستان سعودی مشغول بکار بود ولی در این مدت صاحبکار سعودی او دست و پاها و دیگر نقاط بدنش را با بیست و چهار میخ داغ سوراخ سوراخ کرد.
آریاواتی در مصاحبه با رسانه های سریلانکا گفت صاحبکارش از او کار زیادی میکشید و هربار که او قصد داشت استراحت کند، کتک میخورد و شکنجه میشد.
دولت و پلیس سریلانکا سرگرم تنظیم شکایتی در این رابطه هستند.

اداره کارگران سریلانکایی در خارج نیز سرگرم پیگیری این موضوع با مسئولان سعودی است.
بیش از یک میلیون و هشتصد هزار تبعه سریلانکا در کشورهای خارج مشغول به کار هستند. بیشتر این افراد را زنانی تشکیل میدهند که در منطقه خاور میانه کار میکنند.
این افراد سال گذشته بیست و نه میلیون دلار برای خانواده های خود در سریلانکا فرستادند.
اشتغال اتباع سریلانکا در کشورهای خارجی، پس از صادرات پوشاک دومین منبع درآمد ارزی این کشور به شمار میرود.