دیگر مطالب فرهنگ و تاریخ

همایش مهدویت به زبان انگلیسی در شهرری

فرهنگ و تاریخ > همایش‌ها  - همشهری آنلاین:
همایش مهدویت به زبان انگلیسی عصر جمعه با حضور جمعی از متفکرین، اندیشمندان، فرهنگیان، اساتید زبان انگلیسی و شخصیت‌های دینی در سالن ولیعصر(عج) فرهنگسرای ولا در شهرری برگزار می‌شود.

این همایش به همت موسسه فرهنگی زبانسرانمایندگی شهرری و با مشارکت شهرداری منطقه 20، اداره اوقاف و امور خیریه و ستاد شعبانیه شهرستان ری برگزار می شود.

علی عروجی مدیر زبانسرا نمایندگی شهرری هدف از برگزاری این همایش را تحکیم پیوند معنوی و فکری کودکان و نوجوانان و فراگیران زبان انگلیسی با ارزش های ناب شیعه و از جمله مهدویت دانست و گفت: "شرکت کنندگان در این همایش همگی از زبان آموزان و اساتید زبان انگلیسی هستند و کلیه سخنرانی ها نیز به زبان انلگیس صورت می گیرد."

جواد فروغی قاری معروف کشورمان که مسلط به زبان انگلیسی است یکی از سخنرانان همایش مهدویت به زبان انگلیسی است که قرار است برای مدعوین از گسترش اعتقاد به مهدویت در جهان کنونی سخن بگوید. خانم دکتر هاشمی و دکتر الحسینی نیز از دیگر سخنرانان این همایش خواهند بود و به احتمال زیاد نادر طالب زاده نیز پیرامون فلسفه اعتقاد به منجی و تاثیر آن بر فرهنگ و هنر سایر کشورها سخنانی به زبان انگلیس ایراد خواهد کرد.

به گفته عروجی برگزار کنندگان این همایش امیدوارند بتوانند با بهره گیری از زبان انگلیسی راه تازه ای را برای ترویج معارف بلند شیعه که در راس آنها ایمان و اعتقاد به ظهور منجی و مهدویت است فرا رو نهندو طرحی نو در اندازند.

همایش مهدویت به زبان انگلیسی عصر جمعه ساعت 16 در سالن ولیعصر(عج) واقع در فرهنگسرای ولا در میدان نماز شهرری برگزار می شود و تا ساعت 19 عصر ادامه خواهد داشت.‬

کد مطلب: 111654
زمان انتشار: پنجشنبه 24 تیر 1389 - 14:18:21