پنج شنبه 22 بهمن 1394 | به روز شده: 26 دقیقه قبل

HAMSHAHRIONLINE

The online version of the Iranian daily Hamshahri
ISSN 1735-6393
دوشنبه 28 دی 1388 - 12:47:15 | کد مطلب: 99659 چاپ

آشنایی با روش تهیه سالاد مرغ

زندگی > تغذیه - همشهری آنلاین - شهره فرجی:
گردو و انگور را می‌توان ازجمله مواد مغذی تشکیل دهنده این سالاد نام برد.

مواد لازم برای 6 نفر

سینه مرغ بدون پوست و استخوان: یک کیلو و سیصد گرم

آب: 5/2 پیمانه

مایونز کم چرب: یک نیم پیمانه

خامه ترش: 2 قاشق غذاخوری

انگور درشت قرمز: 2/1 پیمانه

گردوی خرد شده: 4/1 پیمانه

آب لیموی تازه: 2 قاشق غذاخوری

فلفل سیاه: مقدار لازم

طرز تهیه:

• سینه‌های مرغ را درون یک تابه قرار دهید و 5/2 پیمانه آب روی آن‌ها بریزید و بگذارید بجوشند ،‌سپس حرارت را کم کرده و بگذارید خوب بپزند.

• مرغ‌ها را از تابه بیرون آورید و بگذارید خنک شوند.

• مرغ‌ها را به قطعات کوچک‌تر تقسیم کنید و آن‌ها را، درون یک کاسه بزرگ با بقیه مواد مخلوط کنید.

• سالاد آماده شده را می‌توانید به عنوان شام سبک و راحت میل کنید.

در همین زمینه: