سه‌شنبه ۲۵ تیر ۱۳۸۷ - ۱۹:۲۸
۰ نفر

همشهری آنلاین: ذخیره‌ و آماده‌کردن مناسب غذا از راه‌های مهم برای پیشگیری از بیماری منتقل‌شونده بوسیله غذا است، همانطور که دور نگهداشتن آشپزخانه از میکروب‌ها اهمیت دارد.

برای پاک‌نگهداشتن آشپزخانه به این توصیه‌ها عمل کنید:
هر هفته همه اسفنج‌ها، دستمال‌ها و حوله‌های آشپزخانه را با آب داغ در ماشین لباسشویی بشویید.
اطمینان حاصل کنید همه ظروف آشپزخانه پیش از استفاده پاک هستند و بلافاصله پس از پخت و پز آنها را کاملا بشویید.
همه گوشه‌ها و سطوح آشپزخانه را پیش و پس از آماده کردن غذا تمیز کنید. آنها را با محلولی متشکل از یک قاشق چایخوری از سفیدکننده در یک لیتر آب پاک کنید.
همیشه دست‌های‌تان را پیش از کار کردن در آشپزخانه، به خصوص هنگام آماده کردن غذا، با آب گرم و صابون بشویید.

HealthDay News, 15 June, 2008

کد خبر 58153

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز