جمعه ۱۱ آبان ۱۳۸۶ - ۱۴:۳۶
۰ نفر

همشهری آنلاین: بادمجان میوه گیاهی کوتاه و یک ساله است که در پخت غذاهای مختلف به کار می‌رود. پوستی رنگی دارد که هنگام پوست کندن دست را سیاه می‌کند.

بادمجان

بعضی‌ها بادمجان را با پوست می‌پزند و خیلی‌ها هم پوست آن را می‌کنند. مهمترین نکته در خرید بادمجان، انتخاب بادمجان‌های با تخم کم و مزه شیرین است.

برای خرید بادمجان به سراغ بادمجان‌های گوشتالو، براق، سنگین و بلند بروید با پوستی کشیده و سفت و بدون آثار ضرب خوردگی چون خوشمزه‌تر هستند.

البته بادمجان‌های دلمه‌ای هم در بازار ایران یافت می‌شوند که اغلب برای درست کردن دلمه به کار می‌روند.

بادمجان‌های باریک بیشتر در خورشت‌ها یا به صورت سرخ‌کرده در خوراک به کار می‌روند.

مردمان شمال ایران هم غذاهای خاصی را با بادمجان طبخ می‌کنند که در آنها بیشتر بادمجان کبابی به کار می‌رود.

بادمجان‌های تازه را اگر در کیسه پلاستیکی بگذارید تا چند روز در یخچال تازه می‌مانند و خواصش حفظ می‌شود. [خواص بادمجان]

پیش از سرخ کردن بادمجان برای گرفتن تلخی آن این ترفند را به کار ببرید: بادمجان‌ها را پس از پوست کندن از وسط به دو نیم کنید. اگر تخم زیاد دارد، آنها را در بیاورید. روی آن نمک بپاشید و روی یک سینی دستمال کاغذی بگذارید و بادمجان‌ها را روی آن بچینید و سینی را در آفتاب قرار دهید.

پس از یکی دو ساعت آنها را بشورید و خشک کنید. حال بادمجان‌ها را سرخ کنید و مطمئن باشید دیگر تلخ نیستند.

کد خبر 35581
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز