سه‌شنبه ۲۹ مهر ۱۳۹۳ - ۱۲:۴۶
۰ نفر

همشهری آنلاین: این خورش را در فصل پاییز که فصل انار است تهیه کرده و همراه با مرغ میل کنید.

آشنایی با روش تهیه خورش انار دانه مسما

مواد لازم جهت پخت خورش انار دانه مسما:

مرغ: نصف يك عدد

انار دانه شده: 2 عدد

پیاز: 200 گرم

شكر: در صورت تمايل دو قاشق غذاخوري

رب گوجه فرنگی: سه قاشق غذاخوري

نمك: به ميزان لازم

روغن: به ميزان لازم

زردچوبه: يك قاشق چايخوري

گلپر: يك قاشق چايخوري

فلفل: نصف قاشق چايخوري

طرز تهیه خورش انار دانه مسما:

* مرغ را به همراه نمك و زردچوبه سرخ مي‌كنيم.

* سپس آن را به همراه آب مي‌گذاريم تا بپزد.

* در هنگام پخت، رب گوجه‌فرنگي را به مرغ مي‌افزاييم تا خوش رنگ شود.

* پياز خلالي خرد شده را با كمي روغن در تابه تفت مي‌دهيم، سپس دانه‌هاي انار را به پياز افزوده و به تفت دادن ادامه مي‌‌دهيم.

* وقتي مرغ كاملا پخت، مخلوط انار و پياز را به آن افزوده، حرارت را ملايم نموده و مي‌گذاريم تا به مدت نيم ساعت غذا جا بيفتد.

* در انتها فلفل و گلپر را به خوراك اضافه كرده و حرارت را خاموش مي‌كنيم.

* خورش انار دانه مسما بايد غليظ و كم‌آب باشد.

خورش انار دانه مسما

نكته:

مي‌توانيد كمي شكر به اين خورش انار بيافزاييد تا طعم آن شيرين‌تر شود.

کد خبر 275455

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha