دوشنبه ۲۹ مهر ۱۳۹۲ - ۰۸:۳۲
۰ نفر

همشهری آنلاین: محققان هلندی معتقدند که شیوه‌ی پخت برای اینکه بچه‌ها بروکلی بخورند مهم است. بچه‌ها بروکلی‌هایی که در عرض ۲ دقیقه یا ۱۴ دقیقه پخته شده باشند را دوست ندارند.

۳ ترفند برای اینکه بچه‌ها بروکلی بخورند

بروکلی سرشار از کلسیم، منیزیم، پتاسیم و آنتی‌اکسیدان‌ها است و از آنجایی که طعم خوبی دارد یکی از سبزیجات محبوب بزرگ‌ترها محسوب می‌شود. اما قضیه‌ی بچه‌ها کمی فرق می‌کند. طعم خوب برای آن‌ها یعنی طعم سیب‌زمینی سرخ‌کرده یا مرغ سوخاری، ناگت مرغ و غیره. برای همین هم بچه‌ها چشم دیدن سبزیجات به خصوص بروکلی و کلا کلم‌ها را ندارند. در این مطلب کوتاه 3 ترفند ساده داریم که بتوانید بروکلی را به خورد بچه‌هایتان بدهید. با ما باشید.

زرنگ باشید

معمولاً بچه‌ها با یک بار امتحان کردن عاشق طعم بروکلی نمی‌شوند. ظاهر و طعم بروکلی برای آن‌ها جالب نیست. باید دست به دامان پوره بشوید. این بار به جای پوره‌ی ساده‌ی سیب‌زمینی آن را با بروکلی درست کنید. ترکیب طعم این دو سبزی، خوردن بروکلی را برای بچه‌ها قابل‌قبول‌تر می‌کند و باعث می‌شود که بچه‌ها ذهنیت خوبی نسبت به بروکلی پیدا کنند. با این تکنیک می‌توانید کم‌کم بروکلی خالی هم به بچه‌ها بخورانید چون به طعم آن عادت می‌کنند.

روش پخت مهم است

محققان هلندی معتقدند که شیوه‌ی پخت برای اینکه بچه‌ها بروکلی بخورند مهم است. بچه‌ها بروکلی‌هایی که در عرض 2 دقیقه یا 14 دقیقه پخته شده باشند را دوست ندارند به دلیل اینکه اولی زیادی سفت و دومی زیادی نرم از آب در می‌آید. به عقیده‌ی این محققان بهترین زمان پخت برای این سبزی بین 6 تا 7 دقیقه است. بهتر است بروکلی را بخارپز کنید تا مواد مغذی خود را حفظ کند.

۳ ترفند برای اینکه بچه‌ها بروکلی بخورندبه ظاهر غذا اهمیت بدهید

آیا می‌دانستید که انتخاب ظروف نقش مهمی در تغذیه‌ی ما دارد؟ به عنوان مثال اگر غذایی در یک بشقاب سفید سرو شود و همان غذا در یک بشقاب مشکی سرو شود طعم آن برای افراد متفاوت خواهد بود. در واقع افراد طعم غذایی را که در بشقاب سفید سرو می‌شود را بهتر و خوشمزه‌تر ارزیابی می‌کنند. برای سرو کردن بروکلی نیز حتماً از یک بشقاب زیبا و شاد استفاده کنید تا شانس موفقیتتان بالا برود.

با سبزیجات مختلف اشکال کودکانه و شادی روی بشقاب درست کنید. حواستان باشد که بروکلی را با یک ماده‌ی غذایی چرب سرو کنید مانند روغن زیتون. چربی‌ها باعث می‌شوند که ترکیبات مغذی موجود در بروکلی (مانند آنتی‌اکسیدان لوتئین آن) بهتر جذب شود. این آنتی‌اکسیدان خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی و سرطان‌ها را کاهش می‌دهد.

منبع: lanutrition

کد خبر 235780
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز