همشهری آنلاین: معاون اداری مالی دانشگاه جامع علمی کاربردی با ارائه توضیحاتی در خصوص علت افزایش شهریه های سال جاری این دانشگاه، گفت: با توجه به اهمیت اطلاع رسانی این مساله، دانشگاه تصمیم گرفت که میزان شهریه های دانشگاه در سامانه آموزشی دانشگاه نیز درج شود.

به گزارش خبرنگار مهر، پیش از این اعلام شد شهریه دانشگاه علمی کاربردی در تمام دوره ها افزایش غیرمتعارفی داشته و در همین باره جعفر توفیقی، سرپرست وزارت علوم اعلام کرد در صورت رسیدن گزارش و افزایش غیرمتعارف شهریه، شهریه ها بار دیگر مورد بررسی قرار می گیرد.

در همین باره محمد حسین حاجیلو، معاون اداری مالی و مدیریت منابع دانشگاه علمی کاربردی گفت: دانشگاه جامع علمی کاربردی دانشگاهی عمدتاً مبتنی بر درآمد اختصاصی بوده و حدود 91 درصد اعتبارات خود را از منابع اختصاصی، 6 درصد ارزاق دانشجویی از منابع عمومی و 3 درصد صرفاً جهت تامین حقوق و مزایای نیروهای رسمی، پیمانی و هیات علمی از منابع عمومی دولتی تامین می کند.

وی افزود: همچون سالهای گذشته افزایش شهریه امسال دانشگاه جامع علمی کاربردی نیز در جلسه بیست و پنجم هیات امنای دانشگاه مورخ 4 تیرماه سال جاری مطرح و مصوب شده است.

حاجیلو با اشاره به درج مبلغ شهریه این دانشگاه در دفترچه پذیرش سال تحصیلی 93-92 و ورودی مهرماه این دانشگاه، گفت: با توجه به اهمیت اطلاع رسانی این مساله، دانشگاه تصمیم گرفت که میزان شهریه های دانشگاه در سامانه آموزشی دانشگاه نیز درج شود.

معاون اداری مالی دانشگاه علمی کاربردی درباره این شهریه ها، اظهار داشت: شهریه های ثابت و متغیر دانشگاه در 4 گروه آموزشی و با توجه به افزایش میزان حقوق کارکنان و اساتید و با هدف افزایش کیفیت مطلوب آموزشی همچنین برآورد هزینه های سوخت، آب، برق، تلفن و سایر هزینه های جاری بررسی و به میزان 20 درصد افزایش یافته و مورد تایید هیات امنا قرار گرفته است.

وی اضافه کرد: در خصوص واحدهای کارگاهی، پروژه، کاربینی و کارورزی با توجه به تغییر ماهیت رشته ها و حرکت دانشگاه به سمت مهارتی شدن، اکثر رشته ها و آموزش در محیط واقعی کار و هزینه های شامل حضور در محل، ایاب و ذهاب، حق التدریس و ... به طور یکسان برای تمام گروه های آموزشی، شهریه موارد فوق صرفاً برای پذیرفته شدگان سال تحصیلی 93-92 برای واحد کارگاهی به میزان 48 یا 64 ساعت معادل 1 واحد درسی محسوب که شهریه آن معادل 50 هزار تومان است.

این مقام مسئول دانشگاه علمی کاربردی، گفت: همچنین واحد کاربینی به عنوان 1 واحد درسی عملی معادل 32 ساعت است که شهریه آن معادل 50 هزار تومان است (در کل دوره تحصیلی دانشجو 1 واحد کاربینی ارایه می شود) علاوه بر این، واحد کارورزی به عنوان 2 واحد درسی معادل 240 ساعت است که شهریه آن معادل 100 هزار تومان است(در کل دوره دانشجو 4 واحد کارورزی یعنی در کل دوره تحصیلی مبلغ 200 هزار تومان بابت 480 ساعت آموزش پرداخت می کند).

وی خاطرنشان کرد: دانشگاه علمی کاربردی حدود 1000 مرکز آموزشی تحت نظارت دارد که این مراکز کاملاً مستقل از دانشگاه بوده و عمدتاً خصوصی و به صورت خودگردان اداره می شوند. به طور طبیعی از هیچ ردیف اعتباری عمومی استفاده نمی کنند و باید به شکل درآمد - هزینه تامین شوند.

حاجیلو با بیان اینکه دانشگاه علمی کاربردی برای این مراکز جایگاه نظارتی و برنامه ریزی های آموزشی دارد، تاکید کرد: این مراکز به لحاظ آموزشی تحت نظارت دانشگاه هستند و تنها منبع درآمدشان دریافت شهریه دانشجویان و تامین هزینه های فضای فیزیکی اعم از ملکی و استیجاری، امکانات آموزشی، حق التدریس اساتید، حقوق و مزایای کارکنان و سیار هزینه های جاری از این محل است.

به گفته معاون اداری مالی و مدیریت منابع دانشگاه علمی کاربردی، این دانشگاه با محور قرار دادن ارتقای کیفیت در نظام آموزش خصوصاً حرکت به سمت استقرار کامل نظام جامع آموزش مهارت و فناوری صرفاً در چارچوب ضوابط، مقررات و تصمیم گیری هیات امنا و سیار شوراهای تخصصی عمل می‌کند.

کد خبر 232989

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار آموزش

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز