جمعه 30 شهریور 1397 | به روز شده: 34 دقیقه قبل

HAMSHAHRIONLINE

The online version of the Iranian daily Hamshahri
ISSN 1735-6393
دوشنبه 4 شهریور 1392 - 10:56:41 | کد مطلب: 228584 چاپ

آشنایی با خواص بلوبری

زندگی > تغذیه - همشهری آنلاین – شهره فرجی:
بلوبری سرشار از ویتامین‌ها و مواد مغذی است که بدن به طور روزانه به آن‌ها نیازمند است.

برخی از خواص بلوبری عبارتند از:

• تقویت بینایی

• تخریب رادیکال‌های آزاد

• تقویت عملکرد مغز

• کمک به هضم غذا

• کند کردن روند پیری

بلوبری دارای آنتی‌اکسیدان فیتونوترینت‌ها است که از آسیب ناشی از رادیکال‌های آزاد به سلول‌ها و بافت‌های بدن پیشگیری می‌کند.

مقدار آنتی‌اکسیدان‌های موجود در یک بلوبری سه برابر یک سیب است و دارای خواص بسیار زیادی می‌باشند که پیشگیری از عفونت‌های دستگاه ادراری و تقویت حافظه برخی از آن‌ها هستند.

بلوبری حاوی مقدار بسیار کمی کالری می‌باشد به صورتی که 140 گرم بلوبری تنها یک گرم چربی دارد و این چربی نیز جزو چربی‌های مفید است که بدن از آن برای حفظ بافت سالم استفاده می‌کند.

بلوبری ‌گزینه‌ خوبی برای تقویت عملکرد مغز از جمله حافظه است.

بلوبری‌ دارای موادی به نام تانیس است که به عنوان قابض در دستگاه گوارش برای کاهش التهاب عمل می‌کند.

مصرف بلوبری موجب سلامت و تقویت دستگاه ادراری می‌شود.

این میوه مثل کرانبری حاوی ترکیباتی است که مانع از چسبیدن باکتری‌ها به دیواره مثانه می‌شود بنابر این امکان عفونت مثانه کاهش می‌یابد.

بلوبری‌ روند پیری را نیز به تاخیر می‌اندازد و ترکیبی که مسئولیت این امر را برعهده دارد آنتوسیانین نامیده می‌شود.

بلوبری سرشار از آنتوسیانین‌ها است و رنگ و قدرت آنتی‌اکسیدانی و ضد التهابی آن نیز مدیون همین ترکیبات می‌باشد.

بلوبری

http://thelongestlife.com