آشنایی با روش تهیه آش انار - غذای محلی شیراز

تغذیه > غذای اصلی- همشهری آنلاین:
آش انار یکی از چندین غذای محلی و سنتی شیرازی‌ها است.

مواد لازم:

چغندر: یک عدد

برنج: یک لیوان و نیم

گوشت چرخ کرده: نیم کیلو

لپه: نصف لیوان

انار، نعنا خشک و پیاز داغ به اندازه کافی .

طرز تهیه:

* چغندر را کوتراش (رنده) کرده می‌پزند .

* گوشت کوبیده یا چرخ کرده را به صورت کوفته ریزه ( گلوله‌هایی به اندازه یک فندق) در می‌آورند.

* برنج و کوفته ریزه و نعنا خشک و پیاز داغ را به چغندر در حال پختن اضافه می‌کنند.

* وقتی که برنج پخته شد، آب انار به آن افزوده و می‌گذارند به خوبی بپزد. در صورتی که آب انار ترش باشد ، یک یا دو استکان شکر به آن اضافه می‌کنند.

* وقتی که آش به اندازه دلخواه سفت شد آن را در ظرف ریخته روی آن را با نعنا و پیاز داغ تزیین می‌کنند.

آش انار

http://banki.ir

در همین زمینه:
دوشنبه 12 تیر 1391 - 16:36:01
کد مطلب: 175971
نسخه چاپی
پربیننده ترین