دوشنبه 29 مرداد 1397 | به روز شده: 7 دقیقه قبل

HAMSHAHRIONLINE

The online version of the Iranian daily Hamshahri
ISSN 1735-6393
چهارشنبه 4 اسفند 1389 - 13:39:27 | کد مطلب: 129007 چاپ

استفاده از لقمه‌های کوچک درغذا و کاهش فرسودگی معده

زندگی > تغذیه - همشهری آنلاین:
یک متخصص تغذیه گفت: استفاده از لقمه‌های کوچک هنگام غذا خوردن فرسودگی معده را کاهش می‌دهد و عمل هضم را تسریع می‌بخشد.

  سید ضیاءالدین مظهری در گفت‌و‌گو با فارس، افزود: غذا باید بسیار آرام و در فضایی آرامش بخش و به دور از دغدغه‌های ذهنی مصرف شود.

وی گفت: اگر غذا سریع خورده شود، به دلیل اینکه سریع جویدن غذا، لقمه‌ها به اندازه کافی با بزاق ترکیب نشده و معده باید وظیفه دندان‌ها را نیز انجام دهد تا غذا را هضم کند بنابراین استفاده از لقمه‌های کوچک فرسودگی معده را کاهش می‌دهد.[غذای سبک و درست جویدن مانع سوزش معده می‌شود]

این متخصص تغذیه اضافه کرد: وقتی غذا خوب جویده نشود، در معده شروع به تخمیر می‌کند و این تخمیر، گاز تولید می‌کند که به معده فشار وارد می‌کند و موجب بی قراری و دل درد در کودکان و دانش آموزان می‌شود و امکان تمرکز و یادگیری آنان را کاهش خواهد داد.

مظهری همچنین گفت: اگر غذا در محل معین و به اتفاق خانواده یا دوستان خورده شود، موجب سلامت تن و جان افراد می‌شود.