آشنایی با روش تهیه سالاد انار

تغذیه > میوه و سبزی- همشهری آنلاین:
سالاد انار را برای طولانی‌ترین شب سال تهیه کنید و از طعم معطر عرق بهار نارنج آن لذت ببرید.

واد لازم:

انار:‌ دو یا سه عدد (به تعداد افراد بستگی دارد)

آجیل: 50 گرم از هر خشکبار (پسته،‌ بادام زمینی، بادام، گردو)
( این مقدار برای دو عدد انار در نظر گرفته شده است)

شهد: مقداری ( شامل یک پیمانه شکر، نصف پیمانه آب،
2 قاشق چای‌خوری عرق بهار نارنج)

طرز تهیه:

انار یا انارها را دانه کنید و آن‌ها را درون کاسه‌ای بریزید.

• درون کاسه‌ای دیگر،‌ آجیل را ریخته و روی آن‌ها آب بریزید و حداقل یک ساعت صبر کنید تا خیس بخورند.

برای تهیه شهد: درون قابلمه‌ای آب و شکر را با هم مخلوط کرده و آنقدر آن را بجوشانید تا کاملا شکر درون آب حل شود. ظرف را از روی حرارت برداشته و عرق بهار نارنج را درون شهد بریزید و بگذارید کمی خنک شود.

• پس از اینکه شهد خنک شد آن را روی انارها بریزید و آجیل را به ظرف انار اضافه کرده و مخلوط کنید و ظرف را درون یخچال قرار داده تا خنک شوند.

www.tasteofbeirut.com

در همین زمینه:
سه شنبه 30 آذر 1389 - 14:49:49
کد مطلب: 123698
نسخه چاپی
پربیننده ترین