آشنایی با روش تهیه سالاد جوانه گندم

تغذیه > غذای اصلی- همشهری آنلاین - شهره فرجی:
سعی کنید در تهیه این سالاد،‌ برای طعم بهتر از آب لیموی تازه و اگر در دسترس نبود، از سرکه بالزامیک استفاده کنید.

مقدار تهیه: برای 4 نفر

کل زمان تهیه: 1.5 ساعت

مواد لازم:

جوانه گندم: یک پیمانه

لوبیا سبز: نصف پیمانه

ذرت نیم‌پز شده:‌ نصف پیمانه

پیازچه: 6 عدد

گوجه فرنگی کوچک: 4 عدد

گردوی خرد شده: ‌2 قاشق غذاخوری

زیتون سبز: نصف پیمانه، هسته آن‌ها درآورده شود.

جعفری تازه: 2 قاشق غذاخوری،‌ خرد شود.

آب لیموی تازه: 4- 2 قاشق غذاخوری

روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری

سبزی‌جات خشک معطر: یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه:

• ابتدا لوبیا سبز و ذرت‌ها را با مقداری نمک جوشانده و بپزید،‌ سپس آن‌ها را از آب بیرون آورده و بگذارید خنک شوند.

• جعفری،‌ گردو، گوجه فرنگی و پیازچه‌ها را خرد کنید و ذرت، لوبیا سبز، زیتون و جوانه گندم را به آن‌ها اضافه کنید.

• نمک،‌ فلفل، پودر سبزی‌جات معطر، آب لیمو و روغن زیتون را به مخلوط فوق اضافه کنید و خوب هم بزنید.

• سالاد را در ظرف مورد نظر ریخته و قبل از سرو، یک ساعت آن را در یخچال خنک کنید.

در همین زمینه:
شنبه 22 خرداد 1389 - 15:09:51
کد مطلب: 109490
نسخه چاپی
پربیننده ترین