آشنایی با روش تهیه شیرینی گردویی

تغذیه > شیرینی‌ها- همشهری آنلاین - شهره فرجی:
گردوی چرخ کرده، آرد گندم یا ذرت، بیسکویت پودر شده و تخم‌مرغ از جمله مواد اصلی این شیرینی است.

مواد لازم:

 بیسکویت پودر شده: 100 گرم

گردوی چرخ کرده: 250 گرم

سفیده تخم‌مرغ: 6 عدد

جوهر لیمو: نصف قاشق چای‌خوری

شکر: 400 گرم

آرد گندم یا آرد برنج یا آرد ذرت: یک سوم پیمانه

وانیل: یک سوم قاشق چای‌خوری

طرز تهیه

1- گردوی چرخ کرده،  سفیده تخم مرغ، شکر، پودر بیسکویت و آرد برنج یا آرد ذرت را در ظرفی با هم، مخلوط کرده و آن‌ها راچند بار از چرخ گوشت رد می کنیم تا کشدار شود.

2-  سپس  آن را درظرفی ریخته، روی حرارت ملایم قرارداده و هم می زنیم تا مایع داغ شود.

3-  جوهرلیمو را در یک قاشق سوپخوری آب جوش حل کرده، به مایه اضافه می کنیم .

4-  ظرف را از روی حرارت برداشته و مقداری سفیده تخم مرغ روی آن می ریزیم تا سطح آن خشک نشود و مایع خنک شود.

5-  وانیل را به آن اضافه کرده، هم می زنیم.

6-  در کف سینی فر، کاغذ روغنی قرار داده و مایه شیرینی را با استفاده از قیف مخصوص و با رعایت فاصله،  روی کاغذ می ریزیم و با حرارت متوسط در فر (250 درجه) به مدت 20- 15 دقیقه حرارت می‌دهیم تا کاملا بپزد.

توجه:

اگر در مرحله اول کار ، متوجه شدید هنگام چرخ کردن ،‌ خمیر سفت است می‌توانید یک یا دوعدد تخم‌مرغ به خمیر اضافه کرده،  تا شل شود.

در همین زمینه:
پنجشنبه 6 اسفند 1388 - 12:26:42
کد مطلب: 101984
نسخه چاپی
پربیننده ترین