پزشکان و متخصصان تغذیه برای کاهش فشار خون بالا توصیه به مصرف غذاهای کم سدیم کرده‌اند.

همشهری آنلاین - آرش نهاوندی: فشار خون بالا می‌تواند نتیجه سبک زندگی پرمشغله، استرس بیش از حد، افزایش مصرف غذاهای ناسالم یا فرآوری شده یا خوردن نمک اضافی همراه با وعده‌های غذایی باشد. اما آیا می‌دانید آنچه می‌خورید می‌تواند سلامت شما را بهبود بخشد یا از بین ببرد و همین امر در مورد فشار خون نیز صدق می‌کند. برخی از متخصصان غذاهایی پیشنهاد کرده‌اند که سدیم کمی دارند و می‌توانند به کاهش التهاب در بدن و مدیریت سطح فشار خون بالا کمک کنند؛ در این مطلب با این مواد غذایی آشنا می‌شوید.

سبزیجات برگدار

سبزیجات برگدار مانند اسفناج، کلم پیچ، کلم بروکلی منابع عالی فیبر، ویتامین‌ها، آنتی اکسیدان‌ها و مواد معدنی مانند پتاسیم هستند که می‌توانند به تعادل سطح سدیم در بدن و کاهش فشار خون به طور طبیعی کمک کنند.

جو دو سر

جو دوسر، منبع غنی از فیبر محلول است که می‌تواند با ارتقای سلامت قلب و بهبود عملکرد عروق خونی باعث کاهش فشار خون شود. مصرف جو همچنین می‌تواند به کاهش سطح کلسترول و تقویت سلامت کلی قلب کمک کند.

توت

خوردن یک مشت توت می تواند رژیم غذایی شما را مملو از آنتی اکسیدان‌ها، فیبر، ویتامین‌ها و مواد معدنی کند، که با بهبود عملکرد رگ‌های خونی به کاهش فشار خون بالا کمک می کند.

سیر

یک حبه سیر حاوی آلیسین است که یک ترکیب فعال است که احتمال دارد به کاهش فشار خون بالا و بهبود سلامت قلب کمک کند.

ماهی‌های چرب

ماهی‌های چرب مانند سالمون، ماهی خال مخالی و قزل آلا هستند که سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ هستند. مصرف ماهی‌های چرب به مقدار کم می‌تواند به مدیریت بهتر و موثر سطح فشار خون کمک کند. علاوه بر آن، محتوای کم سدیم در این ماهی‌ها باعث کاهش قابل توجه فشار خون بالا و بهبود سلامت قلب می‌شود.

چغندر

چغندر سرشار از نیترات است که می تواند به نرم شدن رگ های خونی و بهبود جریان خون و کاهش سطح فشار خون کمک کند.

بیشتر بخوانید:

منبع: همشهری آنلاین