تاریخ انتشار: ۱۹ دی ۱۴۰۰ - ۰۸:۳۷

همبرگرهای خانگی هم کیفیت بالاتری دارند و هم لذت آشپزی را به شما هدیه می‌بخشند. در این مطلب با طرز تهیه نوعی همبرگر خانگی آشنا می‌شوید.

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، همبرگرهای دست‌ساز و خانگی به دلیل اینکه از کیفیت گوشت و ملزومات آن آگاهی بیشتری دارید، ممکن است طعم دلچسب‌تری برای شما داشته باشد.

مواد لازم برای تهیه همبرگر

گوشت چرخ کرده گوسفند یا گوساله: ۵۰۰ گرم

پیاز: یک عدد

سیر: به مقدار دلخواه

تخم مرغ: یک عدد

آرد سوخاری: ۳ قاشق غذاخوری

نمک، فلفل سیاه و دارچین: به اندازه کافی

دستور پخت و طرز تهیه همبرگر

۱. پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید. سیر را هم رنده کنید و با هم به گوشت اضافه کنید. سپس تخم مرغ را هم به مخلوط اضافه کنید.

۲. نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و آرد سوخاری را به مواد اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید تا یکدست شوند.

۳. مخلوط را در هر اندازه‌ای که دلخواهتان است تقسیم کنید و به شکل دایره‌هایی با ضخامت متوسط اندازه کنید.

۴. سپس در مقداری آرد سوخاری بغلتانید.