اسفناج سبزی‌ای مغذی و مفید است که معمولاً روش استفاده آن در غذاهای  رایج کمی از خاصیت آن را از بین‌می‌برد. اما اسفناج بخارپز تمامی خواص خود را نگه می‌دارد.

همشهری آنلاین: ظاهر زیبای کوکوی شیر با اسفناج هم بچه‌ها را جذب خواهد کرد، هم بزرگترها را. این غذا را درست کرده و همراه با نان به‌عنوان یک غذای کامل همراه  خود ببرید.

مواد لازم

۲۰۰ گرم اسفناج بخارپز شده
یک لیوان شیر پرچرب
۱۰ ق س آرد سفید
مقدار کمی زعفران
یک عدد پیاز
۵ عدد تخم‌مرغ
نمک و فلفل
کمی روغن

۱. ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده در مقدار کمی روغن تفت دهید. اسفناج و نمک و فلفل را هم اضافه کنید.  

۲. تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی جداگانه خوب بزنید (حدود سه دقیقه)، شیر را هم به آن اضافه کنید و آرد را کم‌کم بیفزایید.

۳. مخلوط اسفناج و پیاز را اضافه کنید و زعفران را هم داخل مواد بریزید و مخلوط کنید.

۴. پس از آن قالب نچسب مخصوص فر را با کمی روغن چرب کنید و مواد را داخل آن بریزید و به مدت ۲۰ دقیقه با حرارت ۱۵۰ سانتی‌گراد داخل فر قرار دهید.

منبع: همشهری آنلاین