تاریخ انتشار: ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۲ - ۱۶:۴۶

کوفته از آن درسته غذاهایی که طرفداران مخصوص به خد را دارد. البته باید بدانید که کوفته انواع مختلف را دارد و در اینجا طرز تهیه کوفته ریزه را ارائه می‌دهیم.

همشهری آنلاین:   کوفته ریزه معمولا در فر یا مایکروفر پخته می‌شود و اگر شما امکان دسترستی به این دو وسیله را ندارید می توانید با استفاده از شعله پخش کن و سپس قرار دادن دیگ روی آن به پخت این غذای خوشمزه دست بزنید.

مدت زمان آماده‌سازی و طبخ: ۵۰ دقیقه در مایکروفر 

مواد لازم: 

- ۵۰۰ گرم گوشت گوساله (چرخ شده)  

- هشت عدد پیاز (خرد شده)  

- یک حبه سیر (خرد شده)

- یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

- یک دوم فنجان خمیر خشک شده داخل نان فانتزی 

- یک عدد تخم مرغ 

- آرد سفید مقداری 

- ۵۰۰ گرم گوجه فرنگی (خرد شده)  

- یک دوم قاشق چای‌خوری پودر فلفل قرمز 

- دو قاشق غذاخوری جعفری تازه (خرد شده)  

- دو قاشق غذاخوری آبلیمو 

طرز تهیه:

گوشت چرخ‌کرده، نیمی از پیاز، سیر، رب گوجه فرنگی، خمیر داخل نان، جعفری و تخم‌مرغ را در داخل  کاسه بزرگی بریزید و خوب با هم مخلوط کنید. با مواد حاصل، هشت عدد کوفته ریزه درست کنید و هر کدام را در مقداری آرد سفید بغلتانید و پوششی آردی برای آن‌ها ایجاد کنید. ظرف گود مخصوص مایکروفر را آماده کنید و کوفته‌ها را با دقت در داخل ظرف بچینید.  

در کاسه دیگری گوجه فرنگی‌های خرد شده را کمی حرارت دهید و پس از افزودن باقی‌ مانده مواد لازم به آن، سس گوجه فرنگی حاصل را روی کوفته‌ها بریزید. در ظرف را بگذارید و خوراک را به مدت ۳۰ دقیقه با قدرت متوسط یا ۵۵ درصد در مایکروفر بپزید. این مدت زمان، در ظرف بدون در، به نصف کاهش پیدا می‌کند.  

منبع: همشهری آنلاین