یک متخصص تغذیه درباره تأثیر میوه و سبزیجات بر فرایند رشد سرطان توضیحاتی داد.

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از اسپوتنیک، ایوان کاراسف، جراح روس درباره تأثیر میوه و سبزیجات بر فرایند رشد سرطان توضیحاتی داد.

وی گفت: فقط مصرف میوه و سبزیجات تا ۲۰ درصد خطر ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد و اگر از محصولات گوشتی پرهیز شود، می‌توان این سطح را دوبرابر کرد که بدین ترتیب دو مورد از ۵ مورد ابتلا به سرطان حذف خواهد شد.

وجود اسید فولیک باعث آن می‌شود که با مصرف سبزیجات برگ‌سبز و پرتقال و حبوبات خطر ابتلا به سرطان کاهش یابد. همچنین نیازی به مصرف زیاد ویتامین نیست.

با پیروی از این اقدامات می‌توان این بیماری را درمان و از عود سرطان جلوگیری کرد و خطر بروز دیگر بیماری‌های مزمن را کاهش داد.

برچسب‌ها