تاریخ انتشار: ۲۷ شهریور ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۶

همشهری آنلاین: مجله سالاد یکی از زیر مجموعه‌های مقوله تغذیه در سایت پربیننده همشهری آنلاین است.

سالادها را می‌توان قبل از غذا به عنوان پیش غذا، بعد از غذای اصلی به عنوان وعده‌ای مجزا، یا خود به عنوان یک وعده غذای اصلی مصرف کرد. در مجله پیش رو سعی کرده‌ایم شما را با روش تهیه آسان انواع سالادها مانند سالاد رنگی ذرت، سالاد ماش، سالاد تخم‌مرغ، سالاد انار، سالاد جوانه گندم آشنا کنیم.

امیدواریم این بخش از سایت مورد توجه شما قرار گیرد.

منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها