همشهری آنلاین - شهره فرجی: این بار سوپ را به روش چینی‌ها تهیه کرده و برای خوش‌طعم‌تر شدن آن از کمی پودر زنجبیل استفاده‌کنید.

سیب زمینی / 3 عدد مکعبی خرد شده

هویج / سه عدد خرد شده

کرفس / سه شاخه خرد شده

شلغم کوچک / یک عدد خرد شده

پیاز / یک عدد متوسط

گوجه فرنگی / یک عدد خرد شده

سیر / 5 حبه خرد شده

نمک / به مقدار لازم

فلفل / به مقدار لازم

طرز تهیه:

1- سیب زمینی، هویج، کرفس، شلغم، پیاز، سیر و گوجه فرنگی را در یک قابلمه بزرگ بریزید.

2- مقداری آب (تا حدی که روی مواد را بگیرد) در قابلمه بریزید.

3- بگذارید محتوای درون قابلمه بجوشد.

4- حرارت را کم کرده و تا یک ساعت بگذارید بپزند.

5- نمک و فلفل را به مقدار لازم به محتوای ظرف اضافه کنید.

6- تا 30 دقیقه دیگر نیز بگذارید بجوشند.

نکته

برای اینکه این سوپ به طعم سوپ چینی نزدیک‌تر باشد، می‌توانید مقداری پودر زنجبیل به سوپ اضافه کنید.

برچسب‌ها