زمان آماده سازی: ۱۵ دقیقه
زمان پخت: ۲۰ دقیقه
برای ۲ نفر
- مواد لازم برای فالوده رویال
شیر یک لیتر
تخم شربتی ۳ قاشق چایخوری
ورمیشل ۵ قاشق چایخوری
شکر ۵ قاشق چایخوری
شربت گل یا شربت آلبالو ۴ قاشق چایخوری
ژله توت فرنگی ۱/۴ پیمانه (اختیاری)
بستنی وانیلی ۳ اسکوپ
پاستیل یا مغز خرد شده برای تزئین
طرز تهیه فالوده رویال
- مرحله اول:
پیش از هر چیز، برای تهیه فالوده رویال، تخم شربتی را بشویید و در مقداری آب بخیسانید. بعد از حدود ۱۵ دقیقه که تخم ها لعابدار شدند آنها را آبکش کنید. تخم شربتی لعابدار شده را کنار بگذارید.
- مرحله دوم:
حال، ورمیشل را در قابلمه بریزید و روی شعله کمی تفت بدهید (بدون روغن). بعد از دو دقیقه تفت دادن، یک و نیم پیمانه آب اضافه کنید و بگذارید ورمیشل پخته شود. ورمیشل آماده شده را کنار بگذارید.
- مرحله سوم:
در قابلمه دیگری، یک لیتر شیر بریزید و بگذارید به جوش بیاید. سپس شعله را کم کنید و اجازه دهید شیر آرام آرام غل بزند و حجمش نصف شود.
- مرحله چهارم:
وقتی حجم شیر نصف شد، وقت اضافه کردن شربت فالوده رویال میرسد. شربت را اضافه کنید و سریع هم بزنید.
- مرحله پنجم:
بعد از آن شکر را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا در مایع حل شود. سپس در یخچال بگذارید و اجازه دهید به خوبی خنک شود.
- مرحله ششم:
برای سرو، کف لیوان مقداری شربت بریزید. بعد از آن، یکی دو قاشق از تخم شربتی لعابدار شده را اضافه کنید.
یک قاشق غذاخوری ورمیشل پخته اضافه کنید. و بعد، در صورت تمایل، هر مقدار از ژله بسته شده که خواستید اضافه کنید. شیر آلبالوی خنک شده را روی آن بریزید و فالوده رویال را با یک اسکوپ بستنی سرو کنید.
برای تزئین این نوشیدنی تابستانی خوشمزه میتوانید از تکه های پاستیل میوهای استفاده کنید. نوش جان!
- نکتههای کلیدی تهیه فالوده رویال:
– میتوانید به جای ورمیشل از فالوده شیرازی آماده استفاده کنید.
– مقدار شکر را میتوانید با توجه به ذائقه خودتان تنظیم کنید.
– جوشاندن شیر فرایندی طولانی است. میتوانید نیمی از شیر را کم کنید و به جای آن دو سه اسکوپ بستنی وانیلی اضافه کنید.
– استفاده از ژله کاملا اختیاری است. میتوانید آن را حذف کنید.
– در صورت تمایل میتوانید از مغز گردو یا بادام خرد شده هم روی فالوده رویال استفاده کنید.
– برای زیبایی بیشتر میتوانید چند رنگ ژله استفاده کنید. ژله ها را به شکل مکعبهای کوچک هم اندازه برش بزنید تا نوشیدنی زیباتری داشته باشید.
irancook.ir