همشهری آنلاین – شهره فرجی: ناگت مرغ را با سس مورد علاقه خود میل کنید.

مواد لازم:

جوجه بدون استخوان ( خرد شود): نیم کیلوگرم

روغن: در حد لازم برای سرخ کردن به صورت غرقاب

فلفل سیاه: نصف قاشق چای‌خوری

نمک: یک قاشق چای‌خوری

سس سیر: یک قاشق چای‌خوری

پیاز کوچک: یک عدد، خرد شود.

آرد: نصف پیمانه

پودر سوخاری: یک پیمانه

تخم‌مرغ: یک عدد

طرز تهیه:

• تکه‌های جوجه را درون قابلمه‌ای بریزید.

• سس سیر، فلفل سیاه، و نمک را به ظرف اضافه کنید.

• پیاز را به ظرف اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

• مخلوط فوق را درون دستگاه همزن ریخته و آن‌ها را کاملا ریز و خرد کنید.

• مخلوط را برای مدتی درون یخچال قرار دهید.

• گوشت را به صورت ناگت‌های کوچکی درآورید.

• آن‌ها را درون آرد بغلطانید.

• ناگت‌ها را ابتدا درون تخم‌مرغ بغلطانید سپس با پودر سوخاری آغشته کنید.

• مقداری روغن درون قابلمه گرم کنید.

• ناگت‌ها را درون روغن فراوان به صورت غرقاب روغن سرخ کنید.

http://karachifoods.com

منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها