همشهری آنلاین: تاس کباب یکی از غذاهای سنتی ایران است که به شیوه های متفاوتی طبخ می شود.

مواد اولیه:

گوشت ران گوسفندی: 400 گرم

پیاز: یک عدد

گوجه‌فرنگی و هویج و سیب‌زمینی: از هر کدام دو عدد

رب گوجه‌فرنگی: یک قاشق غذاخوری

دارچین: یک قاشق چای‌خوری

آب و روغن و نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه:

در قابلمه‌ای کمی روغن ریخته و گوشت خردشده را کف آن بچینید.

بعد به ترتیب روی آن پیاز، هویج، سیب‌زمینی و گوجه‌فرنگی حلقه‌شده را چیده و نمک، فلفل و دارچین اضافه کنید.

رب را با کمی آب مخلوط کرده و روی مواد بریزید و مجددا آب را تا جایی اضافه کنید که روی سطح تاس کباب را بپوشاند.

حرارت را روشن کرده و اجازه دهید تاس کباب 45 دقیقه الی یک ساعت بپزد و جا بیفتد.

www.loghme.com

منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها