همشهری آنلاین - شهره فرجی: این املت را می‌توانید به عنوان یک میان وعده و یا ناهاری سبک میل کنید.

مواد لازم برای 4 نفر:

سیب زمینی متوسط: 6 عدد، پوست کنده و به قطعات ریز در آید.

پیاز بزرگ: یک عدد بزرگ، پوست کنده و به قطعات ریز در آید.

روغن زیتون: ‌5- 4 قاشق غذاخوری

تخم‌مرغ بزرگ: 6 عدد

جعفری خرد شده تازه: 3- 2 قاشق چای‌خوری

نمک و فلفل: به اندازه لازم

طرز تهیه:

• در یک قابلمه، سیب‌زمینی‌ها را درون آب و کمی نمک، بپزید.

• سیب زمینی‌ها را از آب بیرون آورید و کنار بگذارید.

• در این میان، پیازها را درون تابه‌ای نچسب روی حرارت ملایم درون روغن زیتون همراه با نمک و فلفل، تا حدی حرارت داده تا کاراملی رنگ شوند، ‌سپس آن‌ها را از درون تابه بیرون آورده و کنار بگذارید.

• تخم‌مرغ‌ها را با نمک و فلفل خوب هم بزنید.

• سیب زمینی‌های پخته شده را همراه با روغن و جعفری درون تابه خوب با هم مخلوط کنید.

• تخم‌مرغ‌های هم زده را به آن اضافه کرده و پیازهای کاراملی را روی آن‌‌ها پخش کنید.

• درب ظرف را گذاشته و روی حرارت متوسط حدود 20- 15 دقیقه، یا تا زمانی که تخم‌مرغ‌ها خوب بپزند، آن‌ها را حرارت دهید.

• غذای آماده شده را درون ظرف مورد نظر سر دهید یا درون همان تابه آن را میل کنید.

www.foodbuzz.com

منبع: همشهری آنلاین