همشهری آنلاین: در سال‌های اخیر استفاده از فرآورده‌هایی چون سوسیس و کالباس به صورت چشمگیری افزایش یافته است. این در حالی است که این مواد در کنار طعم جذب کننده خود، مضرات فراوانی خواهند داشت.

دکتر فرید صفر، پژوهشگر بیماریهای پوستی گفت: مصرف زیاد سوسیس و کالباس ممکن است در مواردی کهیر ایجاد کند اما در بیشتر موارد تشدید کننده برخی بیماری‌های پوستی از جمله خارش و یا بیماری‌های حاد پوستی است.

وی در گفتگو با ایسنا افزود: بیشترین عامل تحریک کنندگی این مواد فلفل، ادویه و مواد رنگی و افزودنی است که در آن به میزان زیاد وجود دارد بنابراین به افرادی که سابقه بیماری‌های پوستی، خارش یا کهیر دارند، توصیه می‌شود مصرف این قبیل فرآورده‌ها را به حداقل برسانند و ترجیحا از مصرف آنها خودداری کنند.[خطر بروز سرطان مثانه با مصرف سوسیس و کالباس]

 ضمنا در بسیاری از موارد اطمینانی از سلامت گوشت مصرفی در این فرآورده‌ها نیز وجود ندارد.

منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها