همشهری آنلاین - شهره فرجی: این سوپ داغ و خوشمزه و سرشار از ویتامین را در هوای سرد زمستان، حتما تجربه کنید.

زمان تهیه: 20 دقیقه

زمان پخت: 30/1 دقیقه

مواد لازم:

سیب زمینی بزرگ: 8 عدد

هویج: 4 عدد

روغن: 3 قاشق غذاخوری

آرد:‌3 قاشق غذاخوری

نمک: یک قاشق چای‌خوری

شیر سویا: یک پیمانه

آب: 8 پیمانه

پیاز کوچک:‌2 عدد

ساقه کرفس: 2 عدد

طرز تهیه:

1- سیب زمینی‌ها را پوست کنید و به شکل مکعب، خرد کنید.

2- هویج‌، کرفس و پیازها را ریز خرد کنید.

3- در قابلمه سوپ، روغن را داغ کنید و سیب زمینی‌ها را به مدت 5 دقیقه در آن سرخ کنید.

4- هویج، آرد، نمک، شیر سویا،آب، پیاز و کرفس‌ها را به محتوای قابلمه اضافه کنید.

5- مواد درون قابلمه را ابتدا بجوشانید سپس حرارت آن را کم کنید و درب آن را ببندید و به مدت 30/1 بگذارید بجوشد و هر چند وقت یک بار آن را هم بزنید.

6- پیازها را درآورید و سوپ را گرم میل کنید.

برچسب‌ها