خیلی کم اتفاق می‌افتد که غذای فرانسوی، بدون گوشت سرو شود و اصولا گوشت جزء ثابت غذاهای فرانسوی است.

همشهری آنلاین: استیک یکی از غذاهای اصلی فرانسه است. برخی استیک‌ها از قسمت نازک و آخر فیله گوساله درست می‌شوند. شاید استیک جزو غذاهای اصیل فرانسوی باشد.

استیک را که معمولا ۲۲۰ الی ۲۵۰ گرم است در روغن آفتابگردان یا زیتون بی‌بو بخوابانید. دانه‌های تازه فلفل را هم در همان زمان طبخ استیک بکوبید تا بوی فلفل حفظ شود. استیک را از روغن بیرون بیاورید و فلفل را رویش ریخته و بکوبید. فلفل باید به درون استیک فرو رود. دقت کنید هر دو طرف استیک با فلفل مخلوط شده باشد. استیک آغشته به روغن را روی گریل بگذارید. اگر هم دوست دارید آبدار باشد به زمان دقت کنید.

مواد لازم

۲۵۰ گرم فیله گوساله تازه 
به مقدار لازم دانه فلفل نکوبیده 
به مقدار لازم روغن زیتون یا آفتابگردان

منبع: همشهری آنلاین