ماهی‌های کوچک که شاید هیکلشان نه جایی برای تمیز کردن دارد و نه برای پختن. همه‌اش یک لقمه هم نمی‌شود.

همشهری آنلاین: اما شکم پرش دیگه از اون داستان‌هاست. نقل مورچه است و کله پاچه‌اش...

۱. شکم ماهی کیلکا را با قیچی باز کرده و با نوک چاقو درون شکمش را خالی کنید و بشویید. برای مزه‌دار کردن، مقداری نمک و فلفل به ماهی‌ها بزنید.  

۲. پیاز داغ، سبزی خرد شده، مغز گردو زرشک و رب انار همه را خوب مخلوط کرده و با قاشق چای‌خوری درون شکم ماهی کیلکا را پر کنید و درون ظرف مناسب فر بچینید و بگذارید در درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر بپزد.

مواد لازم برای چهار نفر

۴ ق غ سبزی خرد شده 
(گشنیز، مرزه، شنبلیله و ترخون) گشنیز دو برابر سبزی‌های دیگر است 
۲ ق غ مغز گردو خرد شده 
۲ ق غ زرشک 
یک ق غ رب انار 
۲ ق غ پیاز داغ 
۴۰۰ گرم ماهی کیلکا
(تقریبا برای هر نفر ۱۴ تا ۱۵ عدد ماهی)

منبع: همشهری آنلاین