به گزارش همشهری آنلاین، لایههای سیب زمینی و پیاز به غذا طعم خاصی میدهند.
۱. دو قاشق سوپخوری از روغن را در تابه نچسبی بریزید و گوشت چرخکرده را همراه رب گوجهفرنگی در آن تفت دهید. در فاصله سرخ شدن گوشت، سیبزمینیها را پوست کنده و به صورت ورقهای خرد کنید.
۲. پیازهای قرمز را هم پوست کنده و به صورت خلالی خرد کرده و گوجهفرنگیها را هم حلقهحلقه کنید.
۳. فر اجاقگاز را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت یا شماره ۴ روشن کنید تا گرم شود. یک ظرف گود سرامیکی، پیرکس یا مانند تصویر چدنی آماده کرده و کف و دیوارههای آن را با دو قاشق از روغن زیتون خوب چرب کنید.
۴. کف ظرف را با یک لایه از خلالهای پیاز بپوشانید. لایه بعدی نوبت گوشت چرخکرده است بعد از اینکه مقداری از گوشت چرخکرده را در تمام سطح پیاز پخش کردید، شروع به چیدن ورقههای سیب زمینی و گوجهفرنگی به صورت یکی در میان کنید. دوباره پیاز و پس از آن باقیمانده گوشت و سیب زمینی و گوجهفرنگیها را بچینید تا مواد تمام شود.
نکته: هنگام چیدن لایهها در لابهلای مواد کمی پنیر و نمک و فلفل هم بپاشید.
۵. حالا باقیمانده روغن زیتون را روی مواد بریزید. لایه آخری دوباره پنیر پارمسان یا پنیر چدار رنده شده است.
در پایان آب جوشیده را به مواد اضافه کرده و مدت یک ساعت در فر بپزید. در این فاصله مدام به غذا سر بزنید. اگر سطح مواد قهوهای تیره شد، روی ظرف را با لایه فویل آلومینیوم بپوشانید. بعد از این مدت روی غذا را با برگهای ریحان تزئین کرده و سرو کنید.
مواد لازم برای شش نفر:
۸ قس؛ روغن زیتون
۲ عدد؛ پیاز قرمز درشت
یک کیلوگرم؛ سیب زمینی
یک قس؛ رب گوجهفرنگی
۵۰۰ گرم؛ گوجهفرنگی
۱۲۰ گرم؛ پنیر پارمسان یا پنیر چدار
مقداری برگ ریحان
۴ /۱ پیمانه؛ آب جوشیده
۲۰۰ گرم؛ گوشت چرخکرده
به مقدار لازم نمک و فلفل
یهجور دیگه
اگر خیلی طرفدار خوردن گوشت قرمز نیستید میتوانید این غذا را بدون گوشت هم بپزید. فقط کافی است گوشت آن را حذف کنید.