در مطالعه‌ای جدید، محققان به خواص کاهش دهنده کلسترول خون در پوست نارنگی اشاره کرده اند.

به گزارش همشهری آنلاین، در مطالعه مشترک توسط وزارت کشاورزی ایالات متحده و یک شرکت تحقیقاتی کانادایی، به خواص کاهش دهنده کلسترول خون در  پوست نارنگی اشاره شده است.

منابع دیگر، چای ساخته شده از پوست خشک شده نارنگی را توصیه می­ کنند که برای سوء هاضمه و همچنین پیشگیری از سرطان مفید است.

مائو شینگ نیک، یک پزشک طب چینی ، استفاده از پوست نارنگی در چای و پخت و پز را توصیه می‌کند.

فواید دیگر برای پوست نارنگی شامل کمک به هضم، کاهش بیماری صبحگاه در زنان باردار و بهبود بیماری‌های حرکتی است. مزایای دیگر شامل تعادل قند خون، فعال کردن سم زدایی کبد، درمان سرماخوردگی، آنفلوآنزا و کاهش استرس هستند.