به گزارش همشهری آنلاین به نقل از فارس، محسن هاشمی رئیس شورای شهر تهران در ابتدای صحن علنی امروز شورای شهر تهران گفت: ۱۴۰۰ شهرداری و بیش از ۳۷ هزار دهیاری مسؤولیت خطیر خدمترسانی به شهروندان را به عهده دارند.
وی ادامه داد: روستاییان امروز با مشکلات مضاعف مواجه هستند و چالشهایی مثل پاسخگویی بدون اختیار و هزینهکرد بدون منابع کافی از چالشهای شهرداران است.
هاشمی تصریح کرد: امروز شهرداریها غیر از مشکلاتی مثل تحریمها با مشکلات ناشی از شیوع کرونا هم مواجه هستند و باید با کمبود منابع بهترین خدمات را ارائه کنند. امیدواریم همانطور که در نامه ریاستجمهوری آمده بود که قرار است تا پایان دوره ریاستجمهوری با قوت از شهرداریها و دهیاریها حمایت کنند، این قوت را افزایش بدهند.
رئیس شورای شهر تهران گفت: هفته گذشته حادثه آتشسوزی کلینیک سینا، دل همه شهروندان تهرانی و ایرانی را به درد آورد و ۱۹ نفر از شهروندان فوت کردند. شورا وظیفه خود دانست تا این موضوع را تا حصول نتیجه بررسی کند و از همان ابتدا جلسات هماندیشی خود را آغاز کرد و در کمیسیون سلامت و خدمات شهری این موضوع به خوبی پیگیری شد.
وی افزود: در جلسه کمیسیون تخصصی با اعضای شورا و شهردار تهران مقرر شد همه، تقصیرها و قصورهای خود را بپذیرند.
رئیس شورای شهر تهران گفت: در وقوع این حادثه چهار دستگاه متولی بودهاند؛ وزارت بهداشت، شهرداری، وزارت کار و مالک مسؤولیتهایی داشتهاند که باید هر کدام پاسخگوی عملکردشان باشند.
وی اضافه کرد: در تهران بعد از حادثه پلاسکو، ۳۳ هزار ساختمان ناایمن شناسایی شدند اما ما به تنهایی امکان مقابله با این ساختمانها را نداریم و مقرر شد تا با همکاری دستگاه قضایی این مشکل رفع شود. نکته بعد این بود که در مسیر ایمن شدن ساختمانها تنها ۲۰۰ ساختمان ایمن شده است و ۳ هزار ساختمان هم در مسیر ایمنسازی قرار دارند اما ۲۹ هزار ساختمان هیچ اقدامی انجام ندادهاند.
وی افزود: مردم باید بدانند که آیا ساختمانی که قصد ورود به آن را دارند ایمن هست یا خیر؛ باید سامانه سوتزنی در شهرداری تهران برای اعلام ساختمانهای ناایمن را تشکیل دهیم.