تاریخ انتشار: ۳ دی ۱۳۹۶ - ۱۹:۳۹

همشهری آنلاین: اگر دچار بیماری سلیاک هستید یا یا به دلیل دیگری باید رژیم عاری از گلوتن مصرف کنید، باید گندم، جو، چاودار و جوی دوسر را از رژیم غذایی‌تان حذف کنید.

از جمله گزینه‌های سالم غذایی در مورد مبتلایان به سلیاک یا سایر موارد نیاز به رژیم غذایی عاری از گلوتن می‌توان به این موارد اشاره کرد:

- دانه آمارانت (تاج خروس): دانه‌های بوداده یا آرد این دانه‌ها مصرف خوراکی دارد.

- انواع لوبیا (لوبیای قرمز، سیاه، سفید، چیتی و سویا).

- گندم سیاه.

- ذرت.

- بذر کتان.

- نان‌های عاری از گلوتن (نان‌هایی که از آرد ذرت، برنج، سویا، مغزهای خوراکی، دانه گیاه تف بومی اتیوپی).

- کاشا (حلیم روسی تهیه‌شده از گندم سیاه پوست‌کنده پخته‌شده به‌صورت حریره در آب یا شیر).

- ارزن.

- پولنته (غذای ایتالیایی شوربای ذرت).

- سیب‌زمینی.

- کینوآ.

- برنج.

- ذرت خوشه‌ای (سورگوم).

- سویا.

- تاپیوکا (نشاسته‌ای که از ریشه گیاه مانبوک یا کاساو استخراج می‌شود).

برچسب‌ها