همشهری‌آنلاین: دکتر ملک زاده گفت: امروزه ۳۰ درصد سرطان‌ها با چاقی مرتبط است و رعایت اعتدال در مصرف مواد غذایی لازمه کاهش این آمار است.

دکتر رضا ملک زاده معاون تحقیقات و فناوري وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در مراسم افتتاح آزمایشگاه تشخیص مولکولی مخاطرات غذا در یزد گفت: یکی از مهمترین اقدامات ما در وزارت بهداشت، تاکید بر سلامت غذایی مردم است که باید با روشهای علمی و دقیق مورد بررسی قرار گیرد.

وی گفت: تولید مواد غذایی تراریخته (اصلاح ژنتیکی شده) با رعایت استانداردها و قواعد مربوطه می تواند مانند محصولات ارگانیک در سبد کالای مصرفی مردم قرار گیرد.

دکتر ملک زاده افزود: طبق مطالعات انجام شده، غذای مصرفی مردم ایران از سلامت نسبی برخوردار است و افزایش مصرف مواد غذایی در کشور نیز باید اصلاح شود.

معاون تحقیقات و فن آوری ،هدف از تاسیس مرکز سلامت غذا در یزد را بررسی میزان سموم مواد غذایی و تولید محصولات تراریخته و شناسایی عوامل بیماری زا در مواد غذایی عنوان کرد.

بر اساس گزارش وب دا، محصولات تراریخته یا اصلاح ژنتیکی شده، محصولاتی است که از طریق مهندسی و اصلاح ژن‌های یک ارگانیسم به دست می‌آیند.