همشهری آنلاین: اگر د لتان می‌خواهد با افطاری مجلسی و سنتی کرمان آشنا شوید، یکی از معروف ترین آنها همین خورش گوشت است. خورشی که در بیشتر مراسم رسمی طبخ می شود و طرفد اران خود ش را هم د ارد. این خورش هم د ر سحر هم د ر افطار طبخ می شود، اما به د لیل اینکه کمی پختنش وقت می‌برد، انتخاب بهتری برای افطار است.

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر

500 گرم گوشت گوسفند ی با استخوان

4 عد د گوجه فرنگی

يك پیمانه گشنیز خرد شد ه

2 عد د سیب زمینی

يك عد د پیاز

نصف قاشق سوپ‌خوري پود ر زیره

به میزان لازم نمک،فلفل و زردچوبه

طرز تهیه:

1. پیاز را نگینی خرد کنید و آن را د اخل تابه با زردچوبه، فلفل و پود ر زیره کمی تفت د هید.

2. گوجه فرنگی‌ها را نگینی خرد کرد ه و با پیاز تفت د هید.

3. حالا گوشت را اضافه کنید و بگذارید کمی رنگش تغییر کند.

4. د و لیوان آب جوش روی گوشت بریزید و بگذارید روی حرارت ملایم 2 ساعت بپزد.

5. نیم ساعت ماند ه که گوشت را از روی حرارت برد ارید، سیب زمینی را پوست گرفته و خرد کنید، سپس آن را همراه با گشنیز به خورش اضافه کنید.

نکته:

مرد م کرمان این خورش را با گوجه می‌پزند. اگر دوست دارید رنگ خورشتان قرمز باشد، یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی به آن اضافه کنید.

مجله آشپزی مثبت