همشهری آنلاین: پینچیتوی مرغ نوعی کباب اسپانیایی است که طرفداران زیادی را به خود اختصاص داده است.

مواد لازم: برای 4 نفر

پودر زیره: نصف قاشق چاي‌خوري

پودر تخم گشنیز: نصف قاشق چاي‌خوري

سیر ساطوری: 2 حبه

پاپریکا: یک قاشق چاي‌خوري

پودر آویشن: نصف قاشق چاي‌خوري

آب لیمو: 2 قاشق غذاخوری

روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری

سینه مرغ: 500 گرم

نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه:

ادویه‌ها را با آب لیمو، روغن و کمی نمک و فلفل مخلوط کنید. سینه مرغ را به اندازه مکعب‌های 2سانتی‌متر خرد کنید و هر دو، سه عدد آن را به یک خلال دندان بکشید. سیخ‌های مرغ را در یک کاسه گرد قرار داده و مایه طعم‌دهنده را روی آن بریزید. حداقل 2 ساعت در یخچال بگذارید تا مرغ طعم بگیرد.

سیخ‌های کوچک پینچیتو مرغ را روی منقل و توری مشبک کباب کنید. اگر از فر استفاده می‌کنید سیخ‌ها را در سینی فر نسوز چیده و 20 دقیقه در دمای 200 درجه سانتی‌گراد آن را بپزید.

می‌توانید به جای مرغ از راسته گوسفند یا گوساله استفاده کنید.بهتر است مرغ را از شب قبل در مایه بخوابانید تا بهتر طعم بگیرد.در طول پخت از مایه باقیمانده روی مرغ‌ها بدهید.

منبع:groohashpazi