همشهری آنلاین – شهره فرجی: در تهیه این شکلات ترجیحا از شکلات شیرین نشده و همچنین نیمه شیرین استفاده کنید.

مواد لازم:

شکلات شیرین نشده: 50 گرم، خرد شود.

شکلات نیمه شیرین: 50 گرم،‌خرد شود.

بادام: یک پیمانه، خرد شود.

شکر: یک پیمانه

نمک: یک چهارم قاشق چای‌خوری

سفیده 3 عدد تخم‌مرغ

پودر وانیل: نصف قاشق چای‌خوری

روش تهیه:

• فر را از قبل روی حرارت 350 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

• شکلات را درون کاسه‌ای کوچک قرار داده و کاسه را روی بخار آب کاسه‌ای بزرگتر قرار داده تا ذوب شود. آن را کنار بگذارید.

• بادام و نیمی از شکر را درون دستگاه غذاساز خوب با هم مخلوط کنید.

• مخلوط بادام را درون کاسه بزرگتری بریزید و نمک، سفیده تخم‌مرغ، پودر وانیل، شکلات و مابقی شکر را به آن اضافه کنید و آن‌ها را تا حدی که خوب با هم مخلوط شوند هم بزنید.

• با قاشق چای‌خوری از مخلوط برداشته و آن‌ها را با دست به شکل توپ درآورید.

• آن‌ها را روی سینی فر که درون آن کاغذ روغنی گذاشته‌اید با فاصله منظم از هم قرار داده و آن‌ها را به مدت 12- 10 دقیقه یا تا زمانی که قهوه‌ای - طلایی رنگ شوند درون فر، حرارت دهید.

• نان بادامی شکلاتی را می‌توانید درون ظرف‌های درب‌دار تا یک‌ هفته نگه‌داری کنید.

www.ivillage.com

منبع: همشهری آنلاین