همشهری آنلاین: گروهی از کارشناسان تغذیه در آمریکا می‌گویند شکلات از بسیاری از آب میوه‌ها سالمتر بوده و به نوبه خود یک خوراکی فوق العاده است.

به گزارش ایسنا، این خوردنی مفید منبع غنی از آنتی اکسیدان‌ها و ترکیباتی است که به پیشگیری از آسیب‌دیدگی سلولهای بدن کمک می‌کنند.

متخصصان مرکز تغذیه و سلامت هرشی در آمریکا دریافته‌اند که پودر شکلات تلخ حاوی مقادیر بیشتری از آنتی اکسیدان‌ها و پلی‌فنول‌ها است و بنابراین می‌تواند ما را در برابر سرطان و بیماری‌های قلبی - عروقی محافظت کند.

به گزارش روزنامه تلگراف، این متخصصان خواص شکلات تلخ، کاکائو و شکلات داغ را با انواع مختلفی از آب میوه‌ها مقایسه کرده و متوجه شدند که کاکائو و شکلات تلخ مقادیر زیادی از ترکیبات مفید آنتی اکسیدانی و فلاوونول را دارا هستند و بنابراین برای بدن مفیدترند.

این آزمایشات به طور مفصل در مجله «مرکز شیمی» به چاپ رسیده است.

منبع: همشهری آنلاین