همشهری آنلاین - شهره فرجی: اگر از تن ماهی در روغن زیتون یا در آب استفاده کنید غذای شما سالم‌تر خواهد بود.

مواد لازم:

پاستای فرم‌دار: یک پیمانه

تن ماهی کنسرو شده: 100 گرم

ماست کم‌چرب: یک قاشق غذاخوری

نخود فرنگی: به مقدار دلخواه

اسفناج: به مقدار دلخواه

خردل: یک و نیم قاشق چای‌خوری

نمک و فلفل

طرز تهیه:

• پاستا را یک ساعت قبل درون آب جوش ریخته و بپزید سپس وقتی کمی خنک شد آن را درون یخچال قرار داده تا کاملا سرد شود.

برای تهیه سس: تمام مواد را به جز نخود فرنگی و اسفناج با هم مخلوط کنید.

• اسفناج و نخود فرنگی‌ها را بپزید.

• تمام مواد را با هم مخلوط کرده و آن‌ها را درون فریزر قرار داده تا خنک شوند.

• سالاد آماده مصرف است.

www.luuux.com

منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها