همشهری آنلاین: اگر یک قاشق عسل را در آب سرد بزنیم، چنانچه حل شد عسل تقلبی و در غیر اینصورت نشانه خالص‌بودن عسل است.

 دکتر اورنگ عیوض زاده، متخصص تغذیه گفت: مصرف عسل تقلبی یا غیرطبیعی که از شربت قند یا شکر تهیه می‌شود، به علت داشتن قند مصنوعی برای سلامتی افراد بویژه دیابتی‌ها مضر است.

مدیر عامل کارخانه بسته بندی عسل در طالقان گفت: عمل کریستاله شدن یا شکرک زدن عسل نشانه خالص بودن آن است.

عباسی افزود: عسل طبیعی دردمای کمتر از منهای پنج و بیش از 25 درجه سانتیگراد شکرک‌هایی به شکل روغن نباتی جامد می‌زند.

فتاح پور از زنبورداران و فروشندگان عسل در هشتگرد گفت: اگر یک قاشق عسل را در آب سرد هم بزنیم، چنانچه حل شد عسل تقلبی و در غیر اینصورت نشانه خالص بودن عسل است.

عسل ماده غذایی با ارزش است که به سبب داشتن خواص درمانی، از دیرباز مورد توجه بشر بوده است.

عسل حاوی انواع ویتامین‌ها همچون ویتامین A و C, K, B2, B4 ,B6،پروتئین،املاح و آنزیم هاست.

این ماده غذایی در درمان بسیاری از امراض مانند ناراحتی‌های پوستی از قبیل زخم‌ها و سوختگی‌ها و بیماری‌های دستگاه تنفسی و عفونت‌های ناحیه حلق مفید است.

رسول اکبریان فروشنده عسل در طالقان گفت/ رنگ عسل بسته به گیاهی که زنبور از شهد آن تغذیه می‌کند، است.

بطور مثال عسل آویشن تیره و عسل گشنیز شفاف و بیرنگ است.

50 درصد عسل تولید شده در ساوجبلاغ را عسل آویشن تشکیل می‌دهد.

در این شهرستان بویژه ارتفاعات طالقان، سالیانه 100 تن عسل از 13 هزار و 800 کلنی زنبور عسل برداشت می‌شود.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی صنعت غذای ساوجبلاغ با بیان اینکه تنها روش قطعی برای تشخیص عسل خالص و مصنوعی سنجش میزان ساکاروز موجود عسل در آزمایشگاه است، گفت: میزان ساکاروز در عسل مصنوعی بیش از چهار درصد است.

بهترین شرایط برای نگهداری عسل، جای خشک و دمای بین 5 تا 25 درجه سانتی گراد است.

عسل را در ظروف شیشه‌ای و پلاستیکی نگهدارید، نگهداری عسل در ظروف فلزی سبب عوض شدن طعم و مزه عسل در مدت زمان کوتاهی می‌شود.

منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها