تاریخ انتشار: ۱۰ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۵

نخستین شیرینی سفره افطار تهرانی‌ها را حاج ملک محمد فرحبخش پخت. او که بیشتر قنادان به نام پایتخت از شاگردانش بودند قنادی‌اش را سال ۱۳۲۰ در پاچنار راه‌اندازی کرد.

همشهری آنلاین – سمیرا باباجانپور: روزگاری محال بود سفره افطارتهرانی ها پهن شود و زولبیا، بامیه و شیرینی مخصوص حاج ملک محمد در آن نباشد. او سال ۱۳۳۰ با آرد، خامه تازه و زعفران، شیرینی را پخت که انحصاری قنادی‌اش بود. قصه شیرینی بلکی های ماه رمضان قنادی فرحبخش و روایت مردم‌داری او در کسب‌وکار شنیدنی است.

تدوین: عاطفه حسین زاده

فیلم‌بردار: مسعود ساکی