همشهری آنلاین: کیک فندق و شکلات را با چای عصرانه میل کنید

زمان تهیه: 35 دقیقه
زمان پخت: یک ساعت و سی‌ دقیقه

مواد لازم برای 6 نفر:

روغن: مقداری برای چرب کردن
آرد: 175 گرم
بیکینگ‌‌ پودر: 2.5 قاشق‌ چایخوری
کره بدون‌‌ نمک: 175 گرم
شکر: 175 گرم
تخم‌ مرغ هم زده: 3 عدد
شیر: 2 قاشق‌‌ ‌‌چایخوری
شکلات تلخ مرغوب کاملا خرد شده: 200 گرم
فندق‌ کاملا خرد شده: 125 گرم
فندق تکه شده: 25 گرم

طرز تهیه:

1- فر را از قبل روی درجه 180 سانتی‌‌‌‌‌‌‌گراد یا 4 گاز گرم کنید.

2- کف یک قالب کیک 18 سانتی‌‌‌متری را چرب کنید.

3- آرد و بیکینگ‌ پودر را با هم الک کنید و در ظرفی بریزید.

4- کره و شکر را تا زمانی که پف کند و رنگ آن روشن شود هم بزنید و به مخلوط فوق اضافه کنید.

5- تخم مرغ‌ها را به مخلوط اضافه کرده، هم زنید.

6- شیر را به مخلوط فوق اضافه کنید.

7- حدود 3/2 از شکلات تکه شده را همراه فندق کاملا خردشده به مخلوط اضافه کنید.

8- با قاشق مخلوط را درون قالب بریزید و سطح آن را صاف کنید و روی آن پودر فندق و باقی مانده شکلات را بریزید.

9- مایه کیک را به مدت یک ساعت در فر حرارت دهید سپس روی آن را با کاغذ مخصوص کیک پزی بپوشانید تا فندق‌ها نسوزند و تا 30 دقیقه دیگر آنرا حرارت دهید

منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها