ضایعات غذا در ایران ۳۵ میلیون تن و در اتحادیه اروپا ۹۰ میلیون تن در سال است. بیشترین ضایعات غذا در ایران هم مربوط به نان، میوه، برنج و سبزیجات است.

به گزارش همشهری آنلاین، جلال‌الدین میرزای رزاز،‌ رئیس انجمن تغذیه ایران با اشاره به ۲۴ مهر، روز جهانی غذا به همشهری آنلاین گفت: در ۱۵۰ کشور جهان به مناسب روز جهانی غذا برنامه‌های خاصی به منظور یادآوری و افزایش آگاهی عمومی و تفهیم گرسنگی و فقر اجرا می‌شود. این در حالی است که جلوگیری از ضایعات و دورریز غذا به عنوان یکی از راهکارها در رفع ناامنی غذایی مطرح است اما در کشور ما ۳۰ درصد مواد غذایی دورریز می‌شود. در این باره ضرورت دارد که آموزش و ارتقاء فرهنگ عمومی جامعه در جهت  اصلاح الگوهای نادرست مصرف صورت بگیرد. 

برای بزرگنمایی بیشتر روی تصویر کلیک کنید

منبع: همشهری آنلاین