تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۴۰۲ - ۰۰:۰۵

اگر همین طوری به اهالی خانواده بگویید امروز می‌خواهم برای شامتان خوراک جگر مرغ درست کنم منتظر جیغ و داد مفصل آنها باشید.

همشهری آنلاین: ولی شما می‌توانید یک کم سیاست داشته باشید. همیشه که قرار نیست تمام مواد تشکیل‌دهنده یک غذا را برای بچه‌ها موشکافی کنید. غذا را آماده کنید و جلویشان بگذارید.  

بعضی از غذاها مزه‌شان از اسمشان خوشمزه‌تر است. خوراک جگر مرغ هم از همین نوع است. مطمئن باشید بچه‌ها با ولع و اشتیاق تمام آن را می‌خورند.

مواد لازم 

۱ کیلوگرم جگر مرغ
۲ عدد پیاز
۲ ق س رب گوجه‌فرنگی
۱۵۰ گرم قارچ
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن به مقدار کافی

۱. جگرها را پاک کنید و به همان صورت درسته خوب بشویید و در آبکش بریزید تا آب اضافی آن خارج شود.

۲. پیاز را پوست کنده و بشویید و خلال خلال برش بزنید. جگرهای تمیز را در قابلمه‌ای ریخته و با پیاز، نمک و فلفل و آب بپزید. حدود نیم ساعت زمان برای پخت جگرها کافی است.

۳. بعد از پخت، جگرها را در صافی بریزید تا بدون آب شود.

نکته: البته اگر مقدار آب کم باشد و در مدت نیم ساعت پخت جگرها بی‌آب شوند و آب با جگرها به شکل یک سس غلیظ دربیاید، بهتر است.

۴. قارچ‌ها را شسته و ورقه ورقه کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید قارچ‌ها را در روغن ریخته و با حرارت زیاد چند دقیقه خوب تفت دهید.

۵. جگرهای مرغ را هم به روغن و قارچ‌های سرخ شده در تابه اضافه کنید و خوب تفت دهید. رب را اضافه کرده و با مواد هم‌بزنید تا طعم و رنگ رب به غذا بو و شکل خوبی بدهد.

فوت‌وفن

اگر بچه‌هایتان ایرادگیر هستند، به جای آنکه جگرها را درسته بگذارید، آنها را ریز خرد کنید.

یه‌جور دیگه

به جای رب گوجه‌فرنگی می‌توان سس باربیکیو را جایگزین کرد.

از کجا بخریم؟

سس باربیکیو  را  از سوپرمارکت‌های بزرگ تهیه کنید.

منبع: همشهری آنلاین