تاریخ انتشار: ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۵

آش گوجه‌فرنگی از جمله آش‌های بسیار خوشمزه آذری‌هاست. اگر به گوجه‌فرنگی علاقه‌مندید و با طعم ترشی هم میانه خوبی دارید مال هر شهری هم که هستید از این آش خوش طعم نگذرید.

همشهری آنلاین، آش گوجه‌فرنگی از آن دسته آش‌هایی است که زمستان و تابستان نمی‌شناسد. یک آش خوشمزه و ملس که به خاطر مواد تشکیل دهنده آن سرشار از آنتی‌اکسیدان است.

۱. حبوبات شامل نخود، لوبیا قرمز و لوبیا چشم‌بلبلی، برنج و بلغور گندم را به صورت جداگانه از شب قبل خیس کنید. سپس مخلوط حبوبات را به صورت جداگانه بپزید.

۲. دو حبه سیر را خرد کنید و همراه با نیمی از پیاز خرد شده در کمی روغن تفت دهید. قابلمه‌ای آماده کنید و بلغور گندم، برنج و حبوبات پخته‌شده را همراه با سبزی آش خرد شده و آب در قابلمه بریزید و بگذارید نیم ساعت بپزند.

۳. در این فاصله گوجه‌فرنگی‌ها را در دستگاه غذاساز یا مخلوط‌کن له کرده و بعد از گذشت نیم ساعت همراه با رب گوجه‌فرنگی و کمی نمک و فلفل به آش اضافه کنید. حالا یک ساعت صبر کنید تا آش روی حرارت ملایم خوب جا بیفتد. باقی‌مانده پیاز را هم  همراه با باقی‌مانده سیر خرد شده در روغن سرخ کنید و برای تزئین به‌همراه نعنا داغ روی آش بریزید، آذری‌ها این آش را با آبغوره می‌خورند.

مواد لازم

یک پیمانه بلغور گندم (خیسانده شده)
یک پیمانه برنج (خیسانده شده)
یک کیلوگرم سبزی آش 
یک کیلوگرم گوجه فرنگی
یک ق س رب گوجه‌فرنگی
۲ عدد پیاز بزرگ (خرد شود)
یک بوته سیر
یک لیوان نخود، لوبیا قرمز، لوبیا چشم‌بلبلی
۵ لیوان آب
به مقدار لازم نمک و فلفل
به مقدار لازم آبغوره

یه‌جور دیگه

اگر گوجه‌فرنگی‌های قرمز و خوشرنگ و طعم پیدا نکردید، از آب گوجه‌فرنگی طبیعی آماده که در سوپرمارکت‌ها عرضه می‌شود استفاده کنید. برای این آش یک لیتر آب گوجه‌فرنگی کافی است.

منبع: همشهری آنلاین