همشهری آنلاین: قبلا دستور استیک را براتون گذاشته بودیم، این یکی خیلی شکیلتر و متنوعتره. طعم و مزهاش هم که خودتون باید برید سراغش. گفتنی نیست. خوردنیه...
۱. اسفناجهای بخار پز را ریز کرده و با کمی روغن زیتون وکره تفت دهید. سیر، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.
۲. ورقههای فیله گوشت را بکوبید و در ماهیتابه خط دار کمی سرخ کنید. هنگام پخت، ورقههای گوشت را کمی فشار دهید تا کاملا روی گوشت رد بیندازید.
۳. اسفناجهای تفت داده شده را روی ورقههای استیک ریخته و روی آن پنیر بریزید و به مدت ۱۰ دقیقه در دمای ۳۰۰ درجه فارنهایت داخل فر قرار دهید تا پنیرها آب شوند. حالا هر کاری از دستتان برای تزئینش برمیآید کوتاهی نکنید.
مواد لازم
۳ عدد فیله گوساله
ورقه شده(۲۰۰ گرم)
۱۰۰ گرم اسفناج پخته شده
۲ /۱ ق چ سیر
ریزشده(نصف حبه)
۵ ق غ پنیر پیتزا
۴ ق س روغن زیتون
۵۰ گرم کره