تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۰:۱۴

اگر می‌خواهید گوشت مرغ را به ترکیب پوره سبزیجات فرزندتان اضافه کنید، پیشنهاد ما سوپ غلیظی با ترکیب مرغ و سبزیجات است.

همشهری آنلاین: از همه مهم‌تر این سوپ خوشمزه و مقوی در مدت نیم ساعت آماده می‌شود. مطمئن باشید فرزند دلبندتان هم با اشتهای زیاد آن را نوش‌جان می‌کند.

۱. سیب‌زمینی و هویج را پوست کنده و پس از شستن به صورت نگینی خرد کنید.

۲. سینه مرغ را هم به صورت خلالی خرد کرده و همراه با سیب‌زمینی و هویج خرد شده در قابلمه نچسب کوچکی بریزید.

۳. ذرت و شیر را هم اضافه کنید. در قابلمه را بگذارید و روی شعله اجاق‌گاز مدت ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که مواد کاملا بپزند حرارت دهید.

۴. مخلوط مواد پخته شده را با گوشتکوب دستی یا برقی له کرده و از صافی عبور دهید. البته کار آسان‌تر استفاده از مخلوط‌کن یا دستگاه غذاساز است. با این کار پوره نرم‌تری حاصل می‌شود. حالا غذا آماده است و بعد از اینکه از حرارت افتاد می‌توانید به فرزندتان بدهید.

مواد لازم

۱۸۰ گرم سیب‌زمینی
۱۸۰ گرم هویج
۳/ ۱ پیمانه  ذرت پخته
۱۲۰ گرم سینه مرغ بدون استخوان
۱/ ۴ پیمانه  شیر پاستوریزه کم‌چرب

فوت‌وفن

این غذا را می‌توانید در ظرفی دربسته مدت ۲۴ ساعت در یخچال بگذارید.

 البته نگهداری آن در فریزر هم برای مدت کوتاه امکان‌پذیر است.

یه‌جور دیگه

اگر عجله دارید می‌توانید به جای استفاده از ذرت خام از دانه ذرت کنسروی استفاده کنید. البته مخلوط ذرت و هویج و قارچ کنسروی هم برای این کار مناسب است.

منبع: همشهری آنلاین