اگر شما هم مثل بسیاری از افراد سینه مرغ را به خاطر خشکی و چرب نبودن‌آن را دوست ندارید، این‌بار سینه مرغ را با سس ماست بخورید. مطمئن باشید از این پس طرفدار سینه مرغ هم می‌شوید.

به گزارش همشهری آنلاین، این روش طعم‌دار کردن مرغ مربوط به کشورهند است.

۱. فر اجاق گاز را با دمای ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد یا ۳۷۵ درجه فارنهایت یا شماره پنج روشن کنید تا گرم شود.

سیر، زنجبیل، فلفل، ماست، رب گوجه‌فرنگی و در صورت دلخواه ادویه را به همراه آب لیموترش در کاسه بلوری بریزید و همه مواد را با هم خوب مخلوط کنید.

۲. سینه‌های مرغ را شسته و با دستمال کاغذی خوب خشک کنید. سپس تکه‌های مرغ را روی سینی فر که از قبل با روغن چرب کرده‌اید بچینید. پس از آن با قاشق یا قلم موی مخصوص آشپزی سس ماست را روی آنها بمالید و سینی را در فر قرار دهید   حالا ۳۰ تا ۳۵ دقیقه یا تا زمانی که گوشت مرغ به طور کامل بپزد، حرارت دادن را ادامه دهید. در پایان هر کدام از نیمه‌های سینه مرغ را با چاقوی تیز به صورت اریب برش بزنید و با سالاد خیار و گوجه سرو کنید. این غذا برای مهمانی‌ها هم مناسب است و هم سریع.

مواد لازم برای ۴ نفر

یک حبه سیر (له شود)
یک تکه ۵/۲ سانتی‌متری زنجبیل (رنده شود)
یک عدد فلفل سبز تند (ریز خرد شود)
۶ ق س ماست کم چرب
یک ق س رب گوجه‌فرنگی
یک ق چ زردچوبه
یک ق چ ادویه تند (در صورت دلخواه)  
یک ق س آب لیموترش
چهار عدد نصف سینه مرغ بدون استخوان (هر کدام حدود ۱۲۵  گرم)
به مقدار لازم نمک و فلفل
لیموترش (برای سرو)
به مقدار لازم روغن

ارزش غذایی

انرژی ۱۷۶ کیلوکالری
پروتئین ۳۰ گرم
کربوهیدرات  ۵ گرم
قند ۵ گرم
چربی ۴ گرم
چربی اشباع شده یک گرم

منبع: همشهری آنلاین