به گزارش همشهری آنلاین، سیب پلو، یکی از غذاهای پرطرفدار در کرمانشاه است که با درست کردن آن میتوانید خانواده را سوپرایز کنید.
برنج را در آب و نمک خیس کنید. سیبها را نگینی و پیازها را خلالی خرد کنید. نیمی از پیازها را در روغن تفت دهید. طلایی که شد سیبها را اضافه کنید و به همراه پیاز تفت دهید. مقداری زعفران به سیبهای سرخ شده اضافه کنید تا طعم و رنگ زعفران بگیرد.
باقی پیاز را هم تفت دهید تا طلایی شود. فیلههای مرغ را هم نمک بزنید و با پیاز تفت دهید. زیر شعله را کم کنید، در تابه را بگذارید تا کاملا بپزد. در یک قابلمه مقداری آب را به جوش بیاورید. نمک و سپس برنج را اضافه کنید و وقتی برنج کاملا پخت آن را آبکشی کنید. حالا در قابلمه مورد نظر برنج، شوید و سیب تفت داده شده را به صورت لایه لایه بریزید. بعد روی آن را آب و روغن داده، بگذارید به مدت ۴۵ دقیقه دم بکشد.
در یک تابه کوچک مقداری کره ریخته، روی حرارت قرار دهید و خرما و کشمش را به صورت جداگانه تفت دهید و در نهایت مرغ را هم همراه کشمشها و چیپس خرما در دیس، لابه لای برنج و روی آن بریزید.
موادلازم برای ۴ نفر:
۳۰۰ گرم فیله مرغ
۳ عدد سیب ترش
۳ ق س شوید خشک
۴ پیمانه برنج
۲ عدد پیاز
زعفران دم کرده، روغن، نمک
۴ /۱ پیمانه کشمش
۴ /۱ پیمانه چیپس خرما
از کجا بخریم؟
چیپس خرما را میتوانید از آجیل فروشیها و سوپرمارکتها به صورت باز یا بسته بندی شده خریداری کنید.